miercuri, 28 aprilie 2010

50 cent va sustine un concert in locul unde a fost impuscat de 9 ori!

La noua ani de la momentul in care a fost impuscat de noua ori pe strada, 50 CENT este pe cale sa revina in cartierul unde alta data era doar un simplu dealer de droguri. Renumitul rapper american planuieste in secret un concert in curtea scolii unde a crescut, la care sunt asteptati mai bine de 10.000 de oameni din fostul sau cariter. Politia din Queens se pregateste deja pentru a securiza zona, pentru ca ei stiu faptul ca in cartier criminalitatea este extrem de ridicata, iar 50 inca are multi dusmani.

Rapperul nu a facut inca public momentul in care va avea loc concertul, insa jurnalistii americani au aflat deja ca el nu va concerta singur, fiind invitati si cativa rapperi celebri, prieteni cu artistul.

O parte din locuitorii din cartier considera ca un asemenea concert al lui 50 Cent in locul unde el a crescut nu ar fi deloc indicat pentru ca ar starni violente intre bandele rivale din cartier. Politia a declarat deja ca riscul este unul extrem de ridicat, insa 50 Cent este dispus sa isi asume riscul pentru a le arata celor care il contesta ca nu a uitat unde a crescut, ba mai mult, acum are chiar curajul sa cante in locul unde nu demult a fost impuscat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu