marți, 20 aprilie 2010

Gaj pe drepturile TV!


Cum criza financiară domneşte în continuare în Ghencea, conducerea a găsit în sfârşit cheia cu care va deschide lacătul seifului în care se găsesc banii pentru achitarea salariilor. În cursul acestei săptămâni, roş-albaştrii vor face un credit de 800.000 de euro, garantând cu drepturile de televizare!

Săptămâna trecută, înainte de derby-ul cu Rapid, preşedintele Argăseală a discutat cu patronul problema salariilor restante. Cum bani nu s-au găsit deloc atunci, Argăseală le-a promis jucătorilor că vor avea banii în cont în maximum şapte zile. Şi vrea să se ţină de cuvânt.

Locul doi aduce trei milioane de euro

"Aşteptăm ca în această săptămână să primim în cont cei 800.000 din partea băncii! La începutul lunii mai, când vom încasa drepturile de televizare, vom plăti împrumutul către bancă", au dezvăluit surse din cadrul clubului. Dacă, la finalul campionatului, trupa lui Stoichiţă va ocupa acelaşi loc în clasament, şi anume poziţia secundă, suma pe care trebuie să o primească din drepturile TV se va ridica la aproximativ 3.000.000 de euro. Din acest motiv, Gigi Becali a şi declarat că până la urmă şi locul 2 în clasament la finalul campionatului e de luat în seamă.

"Nu mai avem un ban!"

Neplătiţi de mai bine de două luni, elevii lui Stoichiţă nu mai cred în promisiuni: "Ni s-a spus că vom primi salariile înainte de meciul cu Poli Iaşi, apoi ne-au amânat până la partida din Giuleşti, iar acum până înainte de meciul cu Timişoara". Situaţia va deveni şi mai alarmantă dacă roş-albaştrii nu vor învinge trupa de pe Bega: "Dacă nu vom câştiga meciul cu Timişoara, iar vom fi amânaţi, aşa s-a întâmplat mereu! Conducerea trebuie să ne înţeleagă, avem şi noi familii, iar dacă prime nu am primit deloc, măcar salariile să le luăm la timp", au mai dezvăluit fotbaliştii.

Colţescu, la Steaua - Timişoara
Ieri, Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigăzile care vor conduce etapa a 29-a. Derby-ul din Ghencea va fi condus la centru de Sebastian Colţescu din Craiova, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă, din Constanţa, şi Dorin Mudura, din Oradea. Arbitru de rezervă va fi Teodor Crăciunescu, din Râmnicu Vâlcea. Partida dintre Steaua şi Timişoara se va desfăşura duminică, de la ora 20:00.Sursa:www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu