marți, 20 aprilie 2010

S-au deschis alte 8 aeroporturi!


Aeroporturile Otopeni, Baneasa, Oradea, Craiova, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu si Cluj Napoca s-au redeschis de la ora 15.00, dupa ce luni dimineata, la ora 09:00, s-au redeschis aeroporturile din Timisoara si Arad.

Cu toate acestea, tara noastra nu a scapat inca de norul de cenusa vulcanica. Mai putin gros, acesta continua sa acopere mare parte din teritoriul tarii noastre, informeaza Antena3.

De asemenea, exista posibilitatea sa devina operationale, pana marti dimineata la ora 7, si aeroporturile din Targu Mures, Iasi, Bacau, Suceava, Tulcea si Constanta, dar acestea raman momentan inchise. O decizie in acest sens va fi luata si comunicata luni seara, a anuntat primul ministru Emil Boc.

Premierul a facut apel la pasageri sa inteleaga ca, desi se deschid aeroporturile, acest lucru nu inseamna ca pasagerii pot circula oriunde in lume, unele destinatii fiind inca restrictionate.

"Sa verifice destinatiile prin compania care a emis biletul de calatorie. Se va zbura in destinatiile unde nu sunt probleme. Exista destinatii deschise cu Portugalia, Spania, sudul Frantei, Italia, cu exceptia nordului, Turcia, Grecia. In vederea informarii curente a turistilor, la Ministerul Turismului a fost implementat un tel verde", a mai zis premierul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu